Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην υπάλληλοι της BioWare προσφεύγουν στα δικαστήρια για μεγαλύτερη αποζημίωση

*
Μια ομάδα πρώην υπαλλήλων της BioWare προσέφυγε στα δικαστήρια για να διεκδικήσει επιπλέον αποζημίωση. Το περασμένο Αύγουστο, σε μια προσπάθεια το studio να γίνει πιο ευέλικτο και προσηλωμένο στους στόχους του, απολύθηκαν 50 μέλη του προσωπικού, στους οποίους περιλαμβάνονταν αρκετοί βετεράνοι, όπως δυο σεναριογράφοι με προϋπηρεσία πάνω από 20 χρόνια στη BioWare. Τώρα, επτά από τους απολυμένους, με μέσο όρο προϋπηρεσίας στη δημιουργό του Dragon Age σχεδόν 14 χρόνια ζητάνε η αποζημίωσή τους να υπολογιστεί με βάση τα χρόνια που εργάστηκαν στην εταιρεία.

"Υπό το φως των πολυάριθμων πρόσφατων απολύσεων στον κλάδο και του γεγονότος ότι το NDA της BioWare μας εμποδίζει να εντάξουμε οποιαδήποτε από την πρόσφατη δουλειά μας για το Dragon Age: Dreadwolf στο βιογραφικό μας, ανησυχούμε πολύ για τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν πολλοί από εμάς να βρουν δουλειά, καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος", είπε ένας από τους πρώην υπαλλήλους σε δήλωση που κοινοποιήθηκε από δικηγόρους που ενεργούν για λογαριασμό της ομάδας.


"Ενώ παραμένουμε υποστηρικτές του παιχνιδιού για το οποίο δουλέψαμε τόσο σκληρά και των συναδέλφων μας που συνεχίζουν αυτή τη δουλειά, παλεύουμε να καταλάβουμε γιατί η BioWare μας κόβει χρήματα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο".

Οι απολυμένοι υποστηρίζουν ότι η αποζημίωση που έλαβαν ήταν μικρότερη από τον μισθό ενός μήνα ανά έτος που εργάστηκαν και προσφεύγουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*