Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορά PS5: Αποκτήστε το σήμερα από €427,20 και το PS VR2 από €€511,20

*
Άλλη μια σημαντική Προσφορά PS5 «τρέχει» για σήμερα μόνο και περιλαμβάνει και το PS VR2. Συγκεκριμένα, το Skroutz.gr σε συνεργασία με την Mastercard προσφέρουν και πάλι έκπτωση 20% σε αγορά τεχνολογικών προϊόντων. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λάβει το e-mail (που πηγαίνει μέσω προσωποποιημένης ενημέρωσης στο mail του Skroutz account σας) και να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Mastercard. Στην πρωινή μας αναζήτηση βρήκαμε τη χαμηλότερη τιμή για το PS5 (σκέτη κονσόλα) στα €427,20 (€539,99 μείον τα €106,79 της έκπτωσης) και το PS VR2 στα €511,20 (€639 μείον τα €127,80) της έκπτωσης.





Η προσφορά αυτή έρχεται ως συνέχεια της αντίστοιχης που είχε «τρέξει» πριν από μερικές ημέρες από τις δύο εταιρείες και καλύπτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, με τη μέγιστη έκπτωση να μπορεί να φτάσει τα €150. Για την περίπτωσή μας με την κονσόλα και το PS VR2 (αλλά και με το Xbox Series X/S), το case είναι ιδανικό για να τα προσθέσετε στη συλλογή σας με έκπτωση που σίγουρα δεν θα βρείτε μέχρι και την Black Friday τουλάχιστον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*