Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα πλάνα από το Hotel Barcelona των Suda51 και Swery65 (trailer)

Ο Goichi Suda και ο Hidetaka Suehiro αποκάλυψαν τα πρώτα πλάνα από το gameplay του Hotel Barcelona. Πρόκειται για ένα 2.5D action game το οποίο διακωμωδεί τα slasher films και αναμένεται εντός του 2024 για PS5, PC (Steam), Xbox Series X και Xbox Series S.

"Το Hotel Barcelona, το μέρος όπου διαδραματίζονται όλα, είναι ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα αναψυχής, που διαθέτει εγκαταστάσεις όπως καζίνο και κάμπινγκ γύρω από το ξενοδοχείο που συνδέτους έναν ενιαίο, ζωντανό κόσμο με επτά μικρότερες περιοχές εντός του", είπε ο Suehiro.


"Λόγω του γεγονότος ότι ο Suda-san και εγώ φτιάχνουμε το παιχνίδι, η κάθε μια από τις περιοχές έχει κάποια tricks και ένα boss κατά συρροή δολοφόνων. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να νικήσει με κάποιο τρόπο το boss και να περάσετε από τις επτά περιοχές".

Είπε επίσης ότι τα bosses στο παιχνίδι δεν αποτελούν φόρο τιμής σε κανέναν μεμονωμένο χαρακτήρα κάποιας ταινίας.

"Μοιάζουν περισσότερο με μια ενσάρκωση ενός υποείδους ταινιών τρόμου. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλά υποείδη τρόμου, όπως ταινίες slasher, με zombies, με καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, με μπέιμπι σίτερ και ούτω καθεξής. Καταλήξαμε στην ιδέα των bosses μας μέσα από τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει κάθε υποείδος στην εποχή του".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*