Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστής του The Last of Us ρίχνει το φταίξιμο στο Banjo-Kazooie για την αποχή του από τα video games

*
O Nick Offerman, που υποδύεται τον Bill στην τηλεοπτική σειρά The Last of Us, λέει ότι δεν έχει ασχοληθεί με κάποιο video game εδώ και 25 χρόνια και η αιτία είναι το Banjo-Kazooie. Ο ηθοποιός ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής Jimmy Kimmel Live, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο τρίτο επεισόδιο της σειράς.

“Όχι, 25 χρόνια πριν ασχολήθηκα για τελευταία φορά με κάποιο video game", είπε ο Offerman όταν ρωτήθηκε αν είναι gamer.


"Μου αρέσουν οι απολαύσεις και σπατάλησα μερικές εβδομάδες σε ένα βιντεοπαιχνίδι που ονομάζεται Banjo-Kazoie. Πέρασαν δύο εβδομάδες και ήμουν σε φάση, Θεέ μου - αυτή η σταγόνα ντοπαμίνης είναι τόσο νόστιμη".

"Μετά τελειώνει, και λες "ναι, κέρδισα" και αμέσως συλλογίζομια "τι έχω κάνει με τη ζωή μου;"".

"Και έτσι αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ ξανά – και ευτυχώς, επειδή τα παιχνίδια έχουν γίνει τόσο καλά, όπως το The Last of Us, που νομίζω ότι θα ήμουν σε ένα υπόγειο και δεν θα πήγαινα καν σε ακρόαση για τέτοιες σειρές".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Offerman αποκάλυψε ότι μπορεί να μην είχε πάρει τον ρόλο του Last of Us αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της συζύγου του.

"Ο Craig Mazin μου έστειλε το σενάριο και δεν είχα χρόνο στο ημερολόγιο να πω ναι σε αυτή τη δουλειά", εξήγησε.

"Τότε το διάβασε η απίστευτη, θεϊκή συζυγός μου και είπε: "Θα πας στο Κάλγκαρι, μεγάλε. Καλα να περνάς. Πρέπει να το κάνεις αυτό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*