Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προτεραιότητά μας το Fall Guys λέει η Epic Games, μετά τα δημοσιεύματα για απολύσεις στη Mediatonik

*
Η Epic Games δηλώνει ότι η δουλειά που κάνει η Mediatonic με το Fall Guys παραμένει μια από τις βασικές της προτεραιότητες, έπειτα από τις αναφορές για απολύσεις στο βρετανικό studio. Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 η δημιουργός του Fortnite επιβεβαίωσε τα πλάνα της να προχωρήσει σε απολύσεις 830 υπαλλήλων, αριθμός που αντιστοιχεί στο 16% του εργατικού της δυναμικού.

Η Mediatonic εξαγοράστηκε από την Epic Games το 2021, απασχολεί 300 υπαλλήλους και σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg δέχτηκε βαρύ πλήγμα στο πλαίσιο του κύματος περικοπών.


Αρχικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για απόλυση ολόκληρου του υπαλληλικού δυναμικού της Mediatonic, όμως μιλώντας στην ιστοσελίδα VGC, εκπρόσωπος της Epic το διέψευσε κατηγορηματικά.

"Αυτό είναι ψευδές. Η δουλειά της Mediatonic για το Fall Guys συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας", τόνισε ο εκπρόσωπος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*