Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες από το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed

*
To Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem της Outright Games αλλάζει τίτλο και πλέον θα ονομάζεται Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται η aheartfulofgames και αναμένεται προς το τέλος του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.



Πρόκειται για ένα 3D brawler και platformer και τα γεγονότα του ξεκινάνε μετά από αυτά της ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Διαθέτει μια πρωτότυπη ιστορία στην οποία ένα νέο κύμα μεταλλαγμένων εισβάλλει στη Νέα Υόρκη και στοχεύει να έχει το ίδιο χιούμορ με την ταινία. Και οι τέσσερις ηρωικές χελώνες θα επιλέξιμες, καθώς οι παίκτες παλεύουν στους υπονόμους και τους δρόμους της Νέας Υόρκης, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται μια άκρως καθηλωτική περιπέτεια. Θα μπορείτε να παίξετε είτε solo είτε με παρέα σε local co-op mode δύο παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*