Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στα digital collectibles του PlayStation Stars (trailer)

H Sony μας πρόσφερε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα digital collectibles που θα γίνουν διαθέσιμα μέσω του PlayStation Stars loyalty programme. Όπως δήλωσε η Grace Chen, αντιπρόεδρος του τομέα network advertising, loyalty and licensed merchandise της Sony, τα digital collectibles αντιπροσωπεύουν μια σειρά από αντικείμενα που αποτελούν αντικείμενο διασκέδασης για τους χρήστες και αποτελούν μέρος της κληρονομιάς της εταιρείας. Μερικά από αυτά είναι μια σκηνή με με τον Punto τον γονδολιέρη από το Ape Escape 2, το PlayStation 3, το PocketStation, οι Toro και Kuro που γιορτάζουν γενέθλια, το Chord Machine και ο Polygon Man.

Οι παίκτες θα μπορούν να τοποθετούν τα collectibles σε ψηφιακές βιτρίνες του PlayStation App και να τα παρουσιάζουν στους φίλους τους μέσω του προφίλ τους στο PSN. Η συλλογή τους θα πραγματοποιείται μέσω της συμμετοχής σε campaigns.


The primary way to earn collectibles will be through completing campaigns.

Μια από της πρώτες θα είναι η Hit Play/1994, όπου οι χρήστες θα πρέπει να λανσάρουν το σωστό παιχνίδι με βάση ηχητικά στοιχεία, προκειμένου να κερδίσουν ένα special collectible.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*