Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο σε πωλήσεις στις Η.Π.Α. τον Ιανουάριο το PlayStation 5

*
Το PlayStation 5 ήταν πρώτο σε πωλήσεις στις Η.Π.Α. τον Ιανουάριο του 2023, τόσο όσον αφορά τον αριθμό μονάδων, όσο και τις εισπράξεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η NPD Group. Αυτό αποδίδεται κατά ένα μεγάλο βαθμό στην αύξηση της διαθεσιμότητας για τη νεότερη κονσόλα της Sony, με την εταιρεία να δηλώνει πριν μερικές εβδομάδες ότι είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να βρει κάποιος το PS5. Στη δεύτερη θέση το Nintendo Switch και στην τρίτη τα Xbox Series X και Xbox Series S.

To Call of Duty: Modern Warfare 2 ήταν το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις τον Ιανουάριο και βρίσκεται σε αυτή τη θέση για τέταρτο συνεχόμενο μήνα. Ούτε το remake του Dead Space δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Τρεις ακόμα νέες κυκλοφορίες κατόρθωσαν να μπουν στην πρώτη δεκάδα. Το Fire Emblem Engage, το Forspoken και το One Piece Odyssey, στην πέμπτη, έβδομη και ένατη θέση αντίστοιχα.


Όσο για το The Last of Us: Part I, η τηλεοπτική σειρά έδωσε ώθηση στις πωλήσεις του και από την 36η θέση τον Δεκέμβριο ανέβηκε στην 11η τον περασμένο μήνα.

1. Call of Duty: Modern Warfare 2
2. Dead Space
3. Madden NFL 23
4. FIFA 23
5. Fire Emblem Engage*
6. Elden Ring
7. Forspoken
8. God of War: Ragnarok
9. One Piece Odyssey
10. Pokémon: Scarlet/Violet*

*Δεν υπάρχουν στοιχεία για τις ψηφιακές πωλήσεις

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*