Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προϋπολογισμό παρόμοιο με του Alan Wake 2 έχουν τα remakes του Max Payne

*
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χρήσης για το προηγούμενο οικονομικό έτος, ο CEO της Remedy Entertainment προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Τόσο για τα πολυαναμενόμενα remakes των δυο πρώτων Max Payne, όσο για το Alan Wake και το Control.

"Με το Alan Wake and Control έχουμε πλέον δύο εδραιωμένα franchises και φιλοδοξία μας είναι να τα μεγαλώσουμε ώστε να αποκτήσει υψηλή αναγνωρισιμότητα η επωνυμία τους, να έχουν μια σταθερά αυξανόμενη βάση χρηστών, sequels σε πιο τακτικό ρυθμό και δυνατότητα δημιουργίας εσόδων και κερδών σε υψηλό επίπεδο", είπε ο Tero Virtala.


Παρείχε επίσης μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση των projects του studio που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης.

"Το Control 2 προχώρησε στο στάδιο proof of concept. Στο τέταρτο τρίμηνο, η ομάδα εργάστηκε ιδιαίτερα στην οικοδόμηση του κόσμου και στo σύστημα μάχης".

Το Codename Condor, multiplayer co-op game που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Control, "συνέχισε σε στάδιο ετοιμότητας για παραγωγή και η ομάδα επικεντρώθηκε στη μάχη και στους μηχανισμούς του gameplay. Και τα δύο παιχνίδια έχουν διασκεδαστικό και συναρπαστικό gameplay".

"Το Max Payne 1 & 2 Remake βρίσκεται επίσης σε στάδιο ετοιμότητας για παραγωγή. Η ομάδα έκανε σημαντική πρόοδο όλη τη χρονιά. Το remake των Max Payne 1 & 2 θα είναι ένα σημαντικό νέο παιχνίδι με μεγάλες δυνατότητες, που υποστηρίζεται από έναν παρόμοιο προϋπολογισμό ανάπτυξης με αυτόν του Alan Wake 2".

Η Virtala είπε επίσης ότι η Remedy αναμένει το Condor, το Control 2 και τα Max Payne 1 & 2, "να προχωρήσουν στα επόμενα στάδια ανάπτυξης" κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*