Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus: Από τις 22 Ιουνίου και με cloud streaming στην Ελλάδα

*
Το ανανεωμένο PS Plus θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 22 Ιουνίου 2022 και τα καλά νέα είναι πως το Premium tier θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, οπότε οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud streaming. Εκτός από την Ελλάδα, το cloud streaming έρχεται την ίδια ημερομηνία σε Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Κύπρο, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία. Η πρεμιέρα του νέου PS Plus θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στις αγορές της Ασίας, εκτός από την Ιαπωνία, που θα ακολουθήσει την 1η Ιουνίου, ενώ στις 13 του ίδιου μήνα αναμένεται και στην Αμερική.

Διαβάστε ακόμη: αυτές είναι οι τιμές των νέων πακέτων PlayStation Plus στην Ελλάδα


Περισσότερα για το τι θα προσφέρει από τον Ιούνιο η υπηρεσία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Πρόκειται για μια τεράστια έκπληξη και ένα τεράστιο νέο. Απο την μια η Σόνυ χρησιμοποιεί την τεχνολογία της μαικροσοφτ για το cloud και βλέπουμε να το φέρνει πρώτα σε χώρα μας με το now και η μαικροσοφτ ενώ έχει την τεχνολογία και έχει ανταγωνιστική συνδρομή ακριβώς σε αυτό το κομμάτι δεν το φέρνει ούτε καν μαζί με την Σόνυ. Θα ήθελα πραγματικά μια δημοσιογραφική παρέμβαση απο τους συντάκτες να φέρουν την μαικροσοφτ σε δύσκολη θέση και να απαντήσει σε αυτή την περίεργο σκεπτικό που εκ πρώτης όψεως δεν έχει λογική απο πλευράς μαικροσοφτ.

    • goalzila
    • Ξέρουμε αν τα παιχνίδια που θα δίνει από ps5 π.χ returnal θα είναι διαθέσιμα κ για streaming ή μόνο download κ τοπικό παιχνίδι;

*