Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Συνεχίστηκε η ανοδική πορεία του και τον Φεβρουάριο στις Η.Π.Α.

*
Ο Φεβρουάριος του 2023 ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών για το PlayStation στις Η.Π.Α. σύμφωνα με τον έγκριτο αναλυτή της Circana (πρώην NPD Group) Mat Piscatella. Όπως αναφέρεται στη μηνιαία έκθεση της εταιρείας, το PS5 είναι πρώτο σε πωλήσεις τόσο όσον αφορά τον αριθμό συστημάτων όσο και τις εισπράξεις από την αρχή του έτους.

Τον Ιανουάριο η Sony ανακοίνωσε ότι είχαν τελειώσει τα προβλήματα με τη διαθεσιμότητα του PS5 και η εταιρεία περίμενε ότι η κονσόλα θα έσπαγε το ρεκόρ του PS4 όσον αφορά τις πωλήεις για το πρώτο τρίμηνο ενός ημερολογιακού έτους.


Σύμφωνα με τη Circana το Hogwarts Legacy ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις παιχνίδι τον Φεβρουάριο αλλά και το πρώτο δίμηνο του 2023. Σημειώνεται ότι από τα κορυφαία 20, τα επτά παιχνίδια ήταν νέες κυκλοφορίες, όπως το Wild Hearts (8ο)μ Like a Dragon: Ishin! (9ο) και Octopath Traveler 2 (10ο).
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*