Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Το νέο system software update διορθώνει ένα πρόβλημα με το Game Library

*
Η Sony Interactive Entertainment κυκλοφόρησε ένα ακόμα system software update για το PS5. Σύμφωνα με την εταιρεία, το με έκδοση 23.01-07.01.01 patch διορθώνει ένα πρόβλημα που είχε να κάνει με την απεικόνιση περιεχομένου του game library κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Πριν λίγες ημέρες είχε προηγηθεί ένα άλλ system software update για την κονσόλα, που διόρθωσε το θέμα με τις αποσυνδέσεις στο Discord voice chat.


Με το system software update που έγινε διαθέσιμο στις αρχές Μαρτίου, οι χρήστες της νεότερης κονσόλας της Sony μπορούν να μετέχουν σε voice chats του Discord απευθείας από το σύστημά τους τους και ακόμα να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Share Screen ανάμεσα στο PS5 και το Discord.

Κάτι εξίσου σημαντικό είναι η υποστήριξη για VRR σε ανάλυση 1440p και νέες λειτουργίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία των χρηστών.

Ακόμα, περιλαμβάνονται τροποποιήσεις για τη μεταφορά δεδομένων ανάμεσα σε δύο PS5, την ανάρτηση screenshots και clips στο PlayStation App, τη χρήση φωνητικών εντολών για την καταγραφή video clips και τη δυνατότητα ταξινόμησης και φιλτραρίσματος παιχνιδιών που προστίθενται σε μια λίστα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*