Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ραγδαία άνοδος για τις πωλήσεις του PS5 το τελευταίο τρίμηνο του 2022, μειώθηκαν οι συνδρομητές PS Plus

*
Η Sony ανακοίνωσε ότι από την ημέρα που λανσαρίστηκε, έχει στείλει 32,1 εκ. PlayStation 5 στα ράφια των καταστημάτων. Από αυτά, τα 7,1 εκ. αφορούν το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2022, με τον αριθμό να είναι κατά 3,1 εκ. μεγαλύτερος σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021. Επιπλέον:

Ως τις 31 Δεκεμβρίου 2022 υπήρχαν 46,4 εκ. συνδρομητές του PlayStation Plus, λιγότεροι κατά 1,6 εκ. από έτος σε έτος.


Οι ενεργοί χρήστες του PlayStation Network αυξήθηκαν κατά 1 εκ. και έφτασαν τα 112 εκ.

Οι πωλήσεις software για το PlayStation 5 και το PlayStation 4 ήταν 86,5 αντίτυπα το προαναφερθέν τρίμηνο. Ο αριθμός τους είναι κατά 6,2 εκ. μικρότερος συγκριτικά με την ίδια περίοδο ένα έτος πριν. Τα 20,8 εκ. αφορούν τίτλους first pary, που είναι κατά 9,5 εκ. περισσότερα από έτος σε έτος. Τέλος, το 62% των πωλήσεων software έχουν να κάνουν με πωλήσεις ολοκληρωμένων παιχνιδιών σε ψηφιακή μορφή, κάτι που βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με πέρσι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*