Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H Ubisoft θα αποκαλύψει εκ νέου το Skull & Bones, που αξιολογήθηκε ηλικιακά και από το ESRB

*
Σύμφωνα με τον Tom Henderson, η Ubisoft θα αποκαλύψει εκ νέου το online pirate game Skull & Bones τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει πλάνα από το gameplay και τους μηχανισμούς του τίτλου, την εβδομάδα που ξεκινάει στις 4 Ιουλίου. Μετά από τις πρόσφατες ηλικιακές βαθμονομήσεις, η ενδεχόμενη παρουσίαση ίσως σημαίνει ότι δεν απέχουμε και πολύ από την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

O τίτλος της Ubisoft Singapore αναμένεται για Google Stadia, PS5, Xbox Series X, Xbox Series και PC.


Η ανάπτυξη του Skull & Bones ξεκίνησε το 2013. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 του 2017 με αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τα τέλη του 2018. Μετά από τρεις καθυστερήσεις, το παράθυρο κυκλοφορίας του Skull & Bones έχει οριστεί στο φετινό οικονομικό έτος, που τελειώνει το Μάρτιο του 2023.

Η πιο πρόσφατη ηλικιακή βαθμονόμηση του Skull & Bones ήταν από το ESRB.

Με βάση την περιγραφή που παρέχεται, πρόκειται για ένα naval-combat action game όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ναυαγού τον οποίο δεν υπολογίζει κανείς και βάζει ως στόχο να γίνει καπετάνιος πειρατικού πλοίου. Το παιχνίδι είναι δομημένο σε αποστολές που περιλαμβάνουν εξερεύνηση καταυλισμών και δρματικές μάχες στη θάλασσα. Η δράση διαδραματίζεται από οπτική πρώτο προσώπου και με την ισχύ την κανονιών θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε πολύτιμα αγαθά. Θα έχετε τη δυνατότητα να εμβολίσετε τα εχθρικά πλοία και να κάνετε ρεσάλτο σε αυτά, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα σύντομα cutscenes με πλάνα από μάχες.

Η ηλικάκή βαθμονόμηση του παιχνιδιού έχει την ένδειξη "Mature", λόγω της φρασεολογίας που χρησιμοποιείται, των αιματηρών μαχών αλλά και των σωμάτων που είναι καρφωμένα σε παλούκια. Επίσης, σε μερικούς καταυλισμούς θα υπάρχουν οίκοι ανοχής, και γυναίκες που εκδίδονται, οι οποίες θα προσκαλούν τους παίκτες όταν τις πλησιάζουν.

Τέλος σύμφωνα πάντοτε με το rating, θα υπάρχουν αγορές εντός του παιχνιδιού, δίχως να παρέχονται λεπτομέρειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Singapore

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*