Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Η NWSL θα προστεθεί σύντομα στο FIFA 23

*
Η ιστοσελίδα Insider Gaming υποστηρίζει ότι η NWSL θα προστεθεί στο FIFA 23 αυτόν τον μήνα. Πιο συγκεκριμένα θα πρόκειται για ένα νέο mode που θα είναι διαθέσιμο από τις 14 ή τις 15 Μαρτίου. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστες πηγές, που στο παρελθόν είχαν αποκαλύψει την έλευση του World Cup Event στο FIFA 23 και πολλών άλλων χαρακτηριστικών. Σημειώνεται ότι η ΕΑ είχε ανακοινώσει πριν καιρό πως επίκειται η προσθήκη του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ως γνωστόν, το FIFA 23 είναι το τελευταίο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς που κυκλοφορεί με το όνομα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Από το επόμενο θα μετονομαστεί σε EA Sports FC και περισσότερα για αυτό θα μάθουμε τους επόμενους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*