Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Οι χαμηλές πωλήσεις του PS VR2 οδήγησαν τη Sony σε παύση της παραγωγής του

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η Sony διέκοψε την παραγωγή του PlayStation VR2, έναν χρόνο μετά το λανσάρισμά του, προκειμένου να πουληθούν πρώτα τα "κομμάτια" που παραμένουν στις αποθήκες και τα ράφια των καταστημάτων. Δημοσίευμα του Bloomberg υποστηρίζει ότι οι πωλήσεις του PlayStation VR2 μειώνονται συνεχώς από τον περασμένο Φεβρουάριο που κυκλοφότησε και η γραμμή παραγωγής του headset έχει μπει σε φάση παύσης. Το δημοσίευμα επικαλείται την εταιρεία έρευνών IDC, που παρακολουθεί τις αποστολές σε καταστήματα και όχι τις πωλήσεις στους καναλωτές, η οποία λέει ότι η Sony έχει μεγάλο απόθεμα από PS VR2 headsets σε όλη την αλυσίδα προμηθειών της.

Η Sony δεν έχει δημοσιεύσει στοιχεία πωλήσεων για τη συσκευή εικονικής πραγματικότητας και η IDC υπολογίζει πως μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 είχαν πουληθεί περίπου 270.000 συστήματα.


Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το PS VR2 θα γίνει συμβατό με PC εντός του 2024, προφανώς σε μια προσπάθεια προσέλκυσης αγοραστών. Πάντως, γεγονός είναι ότι η ίδια η Sony δεν το έχει υποστηρίξει όπως θα έπρεπε να παιχνίδια, με δεδομένο κιόλας ότι η τιμή του είναι πολύ κοντά στα €600.

Ένα σημάδι ότι το headset δεν πουλάει είναι η αρνητική απάντηση του CCO της Rec Room, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν πλάνα να έρθει η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στο PS VR2.

“Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα θέλαμε να φέρουμε το Rec Room στο PS VR2, όμως δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε το κόστος με βάση τα νούμερα", είχε δηλώσει των Ιανουάριο ο Cameron Brown. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*