Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Respawn Entertainment: Σε ένα νέο IP δουλεύει ήδη ο director του Titanfall, τι ειπώθηκε για το Titanfall 3

*
Η Respawn Entertainment ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά της για το μέλλον και τα επόμενα videogames της. Ο επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης, Vince Zampella, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Axios πως ένα μικρό γκρουπ ανθρώπων εντός του στούντιο εργάζεται σε κάτι νέο με επικεφαλής τον Steve Fukuda, game director των Titanfall και Titanfall 2. «Η αποστολή τους είναι να βρουν κάτι νέο και διασκεδαστικό», σημείωσε χαρακτηριστικά και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε πως θα ήθελε να δει και ένα Titanfall 3: «πρέπει απλά να υπάρξει το κατάλληλο timing. Είναι ένα αγαπημένο franchise τόσο για τους fans όσο και για εμάς. Αν δεν έρθει η κατάλληλη ιδέα στην κατάλληλη στιγμή, δεν βλέπω να έχει νόημα». Μένει να δούμε τι από τα παραπάνω θα μάθουμε πρώτο και κυρίως, πότε θα διατεθεί στους gamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*