Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reuters: Η Ε.Ε. ετοιμάζει προειδοποίηση για μονοπωλιακές πρακτικές προς τη Microsoft

*
Η Microsoft αναμένεται να λάβει μια προειδοποίηση από την E.E. για μονοπωλιακές πρακτικές, σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard, ύψους $69 δισ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσει τις αντιρήσεις της και της ανησυχίες της και το έγγραφο θα αποσταλεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να δημοσιοποιήσει την απόφασή της ως τις 11 Απριλίου 2023.

Εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε πρόσφατα επί του θέματος: "Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να απαντήσουμε σε όλες τις ανησυχίες σχετικά με την αγορά. Στόχος μας είναι να υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα παιχνίδια για μεγαλύτερο κοινό και αυτή η συμφωνία θα εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό".


Οι συζητήσεις σε ανεπίσημο επίπεδο συνεχίζονται, όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να δεχτεί προτάσεις από τη Microsoft για να κάμψει τις αντιστάσεις της, πριν στείλει το προειδοποιητικό έγγραφο που προαναφέρθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*