Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Roblox: Απολύσεις σε συνδυασμό με εξαγορές

*
Η Roblox πρόσθεσε στο δυναμικό της τη Speechly, μια φινλανδική start-up που ασχολείται με AI και ειδικεύεται σε τεχνολογίες moderation μέσω φωνής. Τα εργαλεία της Speechly θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της πλατφόρμας voice chat της Roblox, που λανσαρίστηκε το 2021.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε μια εταιρεία αφιερωμένη στην ασφάλεια και την κοινωνικοποίηση και θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας στην τεχνητή νοημοσύνη για να εξελίξουμε τις παραδοσιακές μεθόδους moderations για να ανταποκριθούμε σε πραγματικό χρόνο στην κλίμακα και τις δυναμικές ανάγκες μιας πλατφόρμας περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες (UGC)", έγραψε ο συνιδρυτής της Speechly Hannes Heikinheimo σε μια ανάρτηση ιστολογίου.


"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προγραμματιστές που εμπιστεύτηκαν τη Speechly για τις ανάγκες φωνητικής εποπτείας και τους φίλους, την οικογένεια και τους πελάτες μας που ήταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι".

Από την άλλη, η Robox απέλευσε 30 υπαλλήλους από το τμήμα προσλήψεων την περασμένη εβδομάδα, δηλώνοντας ότι θέλει να επικεντρωθεί στις υπάρχουσες εργασίες της και όχι να επεκταθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*