Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης το The Witcher 4 και η συνέχεια του Cyberpunk 2077

*
Ηγετικό στέλεχος της CD Projekt Red λέει ότι τα επερχόμενα projects του studio βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να πείσει το κοινό ότι δεν είναι εργοδότης- δυνάστης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GamesIndustry.biz, ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, Michał Platkow-Gilewski σημείωσε ότι η λίστα εργασιών που περιλαμβάνει μια νέα τριλογία The Witcher, τη συνέχεια του Cyberpunk 2077 και ένα νέο IP, δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας. Παρά το κακό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077 και τις συνθήκες καταπιεστικής εργασίας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.


"Πρώτα από όλα, όλα αυτά τα projects βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια", λέει ο Platkow-Gilewski. "Δεν είναι ότι τα κάνουμε όλα αυτά την ίδια στιγμή στο ίδιο στάδιο, γιατί θα ήταν πολλή δουλειά. Η τεράστια κλίμακα των επερχόμενων παιχνιδιών της CDPR - πέντε συνολικά συν δύο spin-offs από άλλα studuos - θα καθιστούσε σχεδόν αδύνατη την εργασία πλήρους απασχόλησης ακόμη και στο στα μισά από αυτά, τονίζει ο Platkow-Gilewski, προσθέτοντας ότι η εστίαση είναι σε μακροχρόνιο επίπεδο.

"Σκεφτόμαστε τη στρατηγική για τα επόμενα χρόνια. Μας ενδιαφέρουν πραγματικά τα IPs μας, θέλουμε να τα αναπτύξουμε, θέλουμε να δημιουργήσουμε παιχνίδια βασισμένα σε αυτά. Αλλά επίσης, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι συνεχώς. Έχουμε πολλές συζητήσεις, όπως: τι είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή; Πού θέλουμε να πάμε; Τι θέλουμε να πετύχουμε;".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*