Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε μια μέρα: 1 εκατ. παίκτες για το Fallout 76, 5 εκατ. παίκτες για όλα τα games της σειράς

*
Αρκούσε η εμφάνιση της τηλεοπτικής σειράς Fallout για να προκαλέσει πανικό και το αντίστοιχο gaming franchise με το Fallout 76 και όλα τα προηγούμενα μέρη του. Η Bethesda έκανε πριν από μερικές ώρες μια ανάρτηση στο X/Twitter, όπου και σημειώνει πως το Fallout 76 παίχτηκε από 1 εκατομμύριο κόσμου μέσα σε μία μόλις ημέρα, ενώ λίγο πιο κάτω αναφέρει πως ο αριθμός που έφτασαν όλα τα παιχνίδια της σειράς σε ένα 24ωρο άγγιξε τα 5 (εκατ.)!



Ο creative director των Bethesda Game Studios, Jonathan Rush, δήλωσε ενθουσιασμένος από την εξέλιξη και άφησε πολλές υποσχέσεις για τις καλές στιγμές της σειράς που θα ακολουθήσουν.



Τα νούμερα της σειράς είναι ήδη εντυπωσιακά, αφού για την εβδομάδα που τελείωσε στις 18 Απριλίου, πάνω από 2,5 εκατ. παίκτες είχαν συνδεθεί για να δουν και τα 8 επεισόδια στο Amazon, με τις θεάσεις να ξεπερνούν τα 5,2 εκατ. Το Amazon εννοείται πως δεν έχασε χρόνο και ανανέωσε άμεσα τη σειρά και για δεύτερο κύκλο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*