Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε… πόλεμο η Nintendo με τον YouTuber του The Legend of Zelda: Breath of the Wild multiplayer mod

*
Σε... μάχη χαρακωμάτων εξελίσσεται η κόντρα της Nintendo με τον δημοφιλή YouTuber Eric “PointCrow” Morino. Η ιαπωνική εταιρεία έκανε claim πάρα πολλά videos του, προχωρώντας σε διαδικασίες που του μπλοκάρουν τα έσοδα, αλλά και του δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία του καναλιού του. Ο ίδιος ανέβασε ένα video που εξηγεί την κατάσταση και ζητάει από την ιαπωνική εταιρεία να αφαιρέσει τις σχετικές ποινές και τους περιορισμούς (όπως του ζήτησε και ο δικηγόρος του να πει).



Η Nintendo δεν έκανε την παραμικρή τοποθέτηση για το θέμα. Η εταιρεία ξεκίνησε να μαρκάρει τα videos του Zelda στο κανάλι του PointCrow από τις 6 Απριλίου κι έπειτα, όταν και ανέβασε ένα multiplayer mod για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.



Έκτοτε, κάνει συνεχώς αναφορές στο θέμα, ζητώντας από την Nintendo να αναιρέσει τις κινήσεις εναντίον του.



Ωστόσο, η Nintendo, όχι μόνο πίσω δεν έκανε, αλλά προχώρησε και σε περαιτέρω ενέργειες για ακόμη περισσότερα videos στο κανάλι του. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να υπερασπιστεί τη δουλειά του, αφού οι ενέργειες της Nintendo θα του κοστίσουν εκατομμύρια και ίσως ακυρώσουν και το κανάλι του στο YouTube, όπου και συγκεντρώνει πάνω από 1.6 εκατ. συνδρομητές. Από την άλλη, στις 23 Απριλίου ένας ακόμη Zelda YouTuber δήλωσε ότι 10 από τα streams του για το Zelda μαρκαρίστηκαν από την πλατφόρμα μετά από αίτημα της Nintendo και μάλιστα δεν είχαν να κάνουν με mods κτλ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*