Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σφοδρή κριτική από τον επικεφαλής της Arkane Lyon στην απόφαση για το κλείσιμο των studios της Bethesda

*
Σκληρή κριτική στην απόφαση για το κλείσιμο των studios της Bethesda άσκησε ο επικεφαλής της Arkane Lyon, Dinga Bakaba που τη χαρακτήρισε ως μαχαιριά.

"Αυτό είναι απολύτως τρομερό", έγραψε στο X. "Άδεια για να είσαι άνθρωπος: σε κάθε στέλεχος που διαβάζει αυτό, μια φιλική υπενθύμιση ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια βιομηχανία ψυχαγωγίας/ πολιτιστικής φύσης και η δουλειά σου ως εταιρεία είναι να φροντίζεις τους καλλιτέχνες/ διασκεδαστές σου και να τους βοηθάς να δημιουργήσουν αξία για σένα".


Και πρόσθεσε: "Μην μας ρίχνετε σε κυνήγι θησαυρού, μην μας χρησιμοποιείτε ως αχυράνθρωπους για λάθος υπολογισμούς/ τυφλά σημεία, μην κάνετε τα εργασιακά μας περιβάλλοντα δαρβινιστική ζούγκλα. Λέτε ότι σας κάνουμε περήφανους όταν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάντε μας περήφανους όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Ξέρουμε ότι μπορείτε, το έχουμε ξαναδεί".

"Προς το παρόν, σπουδαίες ομάδες κλείνουν ξανά μπροστά στα μάτια μας και είναι μια γαμημένη μαχαιριά. Η Lyon είναι ασφαλής, αλλά σας παρακαλώ να είστε διακριτικοί και να σέβεστε τη φωνή των ανθρώπων που επηρεάζονται και να της αφήσετε περιθώρια να ακουστεί, είναι η ιστορία που έχουν να πουν, τα συναισθήματά τους πρέπει να εκφραστούν".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*