Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shadows of the Damned: Hella Remastered, επιστρέφει το θρυλικό game των Goichi Suda και Shinji Mikami

*
Η ομάδα ανάπτυξης Grasshopper Manufacture ανακοίνωσε πως το Shadows of the Damned: Hella Remastered θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) το 2024.

Σύμφωνα με την Grasshopper Manufacture το Shadows of the Damned: Hella Remastered είναι ένα action-adventure με πρωταγωνιστή τον Garcia Hotspur, ο οποίος ταξιδεύει στο κάτω κόσμο για να σώσει την αγαπημένη του Paula από τον Fleming, τον Lord of the Underworld. Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από τους Goichi Suda (No More Heroes, Killer7) και τον Shinji Mikami (Resident Evil, God Hand).

Το Shadows of the Damned είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2021 από τις Grasshopper Manufacture και Electronic Arts για PlayStation 3 και Xbox 360. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*