Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shapeshifter Games: Νέο studio από πρώην developers της Volition

*
Πρώην developers της Volition, μεταξύ των οποίων ο creative director του Saints Row reboot ίδρυσαν ένα νέο studio. Πρόκειται για τη Shapeshifter Games που εδρεύει στο Illinois και χαρακτηρίζεται ως ένα “co-development studio”, που θα βοηθήσει εκδότες και ομάδες ανάπτυξης παγκοσμίου εμβέλειας, στην ανάπτυξη AAA video games.

Επικεφαλής των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη παιχνιδιών θα είναι ο director του studio, Rob Loftus, που ήταν ο βασικός παραγωγός του πρόσφατου Saints Row. Ο Brian Traficante θα συνεχίσει να έχει το πόστο του creative director και στη Shapeshifter Games.


Η Volition έβαλε λουκέτο πριν από περίπου πέντε μήνες και τώρα όλα τα έμπειρα στελέχη της προσπαθούν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*