Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silent Hill 2 Remake: Νέα πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του

*
H Bloober Team εργάζεται εντατικά πάνω στο Silent Hill 2 Remake και φαίνεται πως έχουμε άλλη μια ένδειξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του που είναι πιο πίσω απ’ όσο περιμέναμε. Ο Luke Roberts, ο οποίος δίνει τη φωνή του στον βασικό πρωταγωνιστή James Sutherland, απάντησε σε έναν fan που του έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram για την κυκλοφορία και σημείωσε πως θα πρέπει να το περιμένει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.



Τόσο η Bloober Team, όσο και η Konami, δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του project, παρά το γεγονός ότι οι gamers αναζητούν ολοένα και περισσότερο «φρέσκα» στοιχεία. Πέραν των παραπάνω, χρήστης του Reddit αποκάλυψε ότι μετά από έρευνα φαίνεται πως στο παιχνίδι θα εμπλέκονται με κάποιο τρόπο οι Gianna Kiehl, Evie Templeton, Devora Wilde και Eysteinn Siguroarson. Μένει πλέον να δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς της Bloobert Team σε PC και PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*