Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα psychological horror games για την Bloober Team

*
H Bloober Team ανακοίνωσε πως το Layers of Fear είναι το τελευταίο παιχνίδι της στην κατηγορία των psychological horror games. Το studio ανακοίνωσε πως με αυτό το project κλείνει τη εποχή που είναι εσωτερικά γνωστή ως Bloober Team 2.0 και ο συνιδρυτής της, Piotr Babieno, δήλωσε πως «φέτος σταματάμε με τα psychological horror games. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την εποχή Bloober Team 3.0 που θα μας οδηγήσει σε παραγωγές περισσότερο horror games για την ευρύτερη μάζα». Όπως φαίνεται, η ομάδα αλλάζει κοινό στο οποίο θα απευθύνεται, θέλοντας να γίνει πιο εμπορική.



Την τελευταία δεκαετία έχει δημιουργήσει αρκετά σχετικά franchises, όπως τα Layers of Fear, Observer, Blair Witch και The Medium και όπως σημείωσε το στέλεχός της εστίασε περισσότερο στην ιστορία και στην αίσθηση, αλλά όχι στα γραφικά, στον ήχο, στη μουσική και στους μηχανισμούς gameplay. To Silent Hill 2 θα είναι το πρώτο game της Bloober Team 3.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*