Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Σκληρή αλλά δίκαιη η στάση της CMA για την εξαγορά της Activision Blizzard", λέει τώρα ο πρόεδρος της Microsoft

*
Ο πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith έκανε ένα βήμα πίσω στην κριτική που είχε ασκήσει στη Βρετανική Αρχή Αγορών και Ανταγωνισμού (CMA) πριν μερικούς μήνες, όταν είχε μπλοκάρει την εξαγορά της Activision. Τότε, ο Smith είχε δηλώσει πως είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη του στη Μ. Βρετανία και είχε χαρακτηρίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση πιο ελκυστική για τις επιχειρήσεις. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, είχε πει ότι η μέρα εκείνη ήταν η πιο σκοτεινή στις τέσσερις δεκαετίες συνεργασίας της Microsoft με τη Μ. Βρετανία.

Τώρα, μιλώντας στο BBC Radio 4 ο Smith μίλησε πιο ήπια για τη στάση της CMA στην εξαγορά. Τη χαρακτήρισε ως σκληρή και δίκαιη, υπενθυμίζοντας ότι υποχρέωσε τη Microsoft να αλλάξει μέρος της πρότασης εξαγοράς, εγκαταλείποντας τα δικαιώματά της στο cloud gaming στη Μ. Βρετανία και σε άλλες αγορές.


"Σίγουρα έμαθα πολλά σε προσωπικό επίπεδο", είπε ο Smith. "Δεν θα οπισθοχωρούσα απαραίτητα από όλες τις ανησυχίες που έθεσα όταν μίλησα τον Απρίλιο, αλλά μπορεί να επέλεγα ελαφρώς διαφορετικές λέξεις για να εκφράσω την άποψή μου".

"Η CMA τήρησε αυστηρή στάση και το σέβομαι αυτό. Κατά την άποψή μου ήταν σκληρή και δίκαιη", πρόσθεσε ο Smith. "Ώθησε τη Microsoft να αλλάξει την πρόταση εξαγοράς που είχαμε καταθέσει για την Activision Blizzard, για να διευκρινίσει ορισμένα δικαιώματα για τα οποία ανησυχούσε η CMA σε σχέση με το cloud gaming". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*