Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Η Microsoft θέλει να εκτοπίσει το PlayStation από τον ανταγωνισμό στα fps shooters για ενήλικες

*
Η Sony υποστηρίζει πως η πραγματική στρατηγική της Microsoft πίσω από την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard, είναι να μετατρέψει το PlayStation κάτι σαν τις πλατφόρμες της Nintendo, όσον αφορά τα shooters που απευθύνονται σε ενήλικες.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε απάντηση της Sony προς τη ρυθμιστή επιτροπή ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας και συμπληρώνει ότι αν εγκριθεί η εξαγορά, πολλοί παίκτες θα εγκαταλείψουν το οικοσύστημα του PlayStation, η Microsoft θα αυξήσει τις τιμές του Xbox και αυτοί που επίσης θα ζημιωθούν είναι οι ανεξάρτητοι developers.


"Η Microsoft ισχυρίζεται ότι το διαφοροποιημένο μοντέλο της Nintendo αποδεικνύει ότι το PlayStation δεν χρειάζεται το Call of Duty για να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά. Αλλά αυτό αποκαλύπτει την αληθινή στρατηγική της Microsoft", αναφέρει η δήλωση της SIE. "Η Microsoft θέλει το PlayStation να γίνει σαν τη Nintendo, έτσι ώστε να είναι λιγότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με το Xbox".

"Μετά τη συμφωνία, το Xbox θα γινει κάτι σαν αποκλειστικό κατάστημα για τα καλύτερα shooters που μπορεί να βρει κάποιος σε κονσόλες(Call of Duty, Halo, Gears of War, + Doom, Overwatch), και στη συνέχεια θα απαλλαγεί από σοβαρές ανταγωνιστικές πιέσεις".

Η δήλωση της SIE συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι τα παιχνίδια της Activision, «ιδιαίτερα το Call of Duty», είναι «κρίσιμα» για το PlayStation.

"Το franchise είναι σταθερά εδραιωμένο στην ψυχή των παικτών: κάθε έκδοση από τότε που το Call of Duty κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003μ κατέχει σταθερά την κορυφή των charts», αναφέρει. "Αγνοώντας αυτά τα γεγονότα, η Microsoft υποστηρίζει ότι η Nintendo ήταν επιτυχημένη χωρίς πρόσβαση στο Call of Duty. Αυτό στερείται ουσίας".

Η επιτροπή ανταγωνσιμού περιγράφει ένα ευρύ σύνολο αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν ότι η Nintendo προσφέρει μια διαφοροποιημένη εμπειρία σε σχέση με το Xbox και το PlayStation, επειδή επικεντρώνεται σε παιχνίδια φιλικά προς την οικογένεια, που είναι πολύ διαφορετικά από τα παιχνίδια PEGI 18 FPS όπως το Call of Duty.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*