Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony, Visual Arts και Naughty Dog ετοιμάζουν νέο AAA game

*
Η Sony δημιουργεί μια νέα ομάδα ανάπτυξης σε συνεργασία με τη Visual Arts των PlayStation Studios και τη Naughty Dog, για τη δημιουργία ενός ΑΑΑ game. Μια νέα αγγελία εργασίας αναφέρεται σε ρόλο παραγωγού για το PlayStation και μιλάει για μια νέα ομάδα που θα εργαστεί σε καινούργιο project.

«Χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τεχνογνωσία και το ταλέντο μας, θα εγγυηθούμε ότι ο πήχης της οπτικής ποιότητας του παιχνιδιού θα τοποθετηθεί ψηλά και θα προσφέρουμε μια συναρπαστική εμπειρία στους παίκτες".


Αν και η αγγελία δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το μέγεθος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αναφέρει ότι "ο ιδανικός υποψήφιος, θα πρέπει να έχει επαγγελματικές ικανότητες σε όλες τις πτυχές της παραγωγής και διαχείρισης παιχνιδιών ΑΑΑ".

Επίσης, ζητά από τους υποψήφιους να έχουν εργαστεί σε "δύο ή περισσότερους τίτλους ΑΑΑ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, έχοντας σε τουλάχιστον έναν από αυτούς τον ρόλο του Senior Producer, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου ανάπτυξης". Αυτό σημαίνει ότι το project θα είναι ένας τίτλος μεγάλου προϋπολογισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*