Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάνιο αντίτυπο από horror game του 1980 σε δισκέτα πωλείται έναντι 4000 δολαρίων!

*
Κάποιοι δίνουν αρκετά χρήματα για να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους και φαίνεται πως μια δισκέτα ενός horror game του 1980 έχει φτάσει ήδη σε τιμή 4000 δολαρίων! Πρόκειται για τίτλο των Ken και Roberta Williams, ο οποίος εμφανίστηκε στο eBay σε μορφή δισκέτας και σε ένα πλαστικό κάλυμμα.

Οι Williams είναι οι ιδρυτές της On-Line Systems που μετέπειτα εξελίχθηκε σε Sierra On-Line και δημιούργησε σειρές όπως το King’s Quest. Το game της υπόθεσής μας είναι το Mystery House και δημιουργήθηκε το 1980. Η Roberta Willams ανέλαβε το σχεδιασμό και το σενάριο, ενώ ο Ken τον προγραμματισμό για να φτιάξουν ένα παιχνίδι μυστηρίου και δολοφονιών. Ήταν ένα από τα πρώτα graphical adventure games και ένα από τα πρώτα horror games της αγοράς.


Μετά την αρχική του κυκλοφορία το παιχνίδι πούλησε περί τα 10 χιλιάδες αντίτυπα, τα οποία η ίδια η Roberta Williams εκτύπωσε και πακετάρισε. Στη συνέχεια (και με το budget που είχε εξασφαλιστεί), το game κυκλοφόρησε σε κανονικό κουτί και σε πιο πολυτελή έκδοση, ωστόσο η αρχική είναι αρκετά σπάνια. Μπορείτε να βρείτε την αγγελία εδώ.

Δείτε το game στον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*