Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάνιο παιχνίδι Barbie του Nintendo 3DS πουλήθηκε έναντι $1.600

*
Ένας συλλέκτης ολοκλήρωσε την North American 3DS Collection του αγοράζοντας το Barbie Groom and Glam Pups για $1600. Ο χρήστης Galduis ανάρτησε στο Reddit μια εικόνα της συλλογής του με παιχνίδια Nintendo 3DS που κυκλοφόρησαν στην Αμερική, σχολιάζοντας πως επιτέλους απέκτησε το παιχνίδι που του έλειπε. Βέβαια, αποκάλυψε πως η συλλογή του θα είναι πλήρης για μικρό χρονικό διάστημα καθώς το Andro Dunos 2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για Nintendo 3DS. Επιβεβαίωσε ωστόσο πως όταν επιτέλους λανσαριστεί στην θρυλική πλατφόρμα της Nintendo, θα είναι από τους πρώτους που θα το αγοράσει.

Δεν είναι ο μόνος Nintendo fan που ξόδεψε ένα τεράστιο ποσό για να αποκτήσει κάτι σπάνιο. Ένας χρήστης ξόδεψε περίπου $900.000 για να αγοράσει μια σπάνια κάρτα Pokémon Illustrator, κάνοντας την πιο ακριβή καρτά που πουλήθηκε ποτέ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*