Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spectre: Πληροφορίες για το νέο competitive shooter που έρχεται

*
Ένα νέο competitive shooter έρχεται από πρώην developers των Riot Games, Blizzard, Naughty Dog, Epic, Respawn Entertainment, Ubisoft και Raven, με το όνομα “Spectre”. Οι πρώτες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας και αρκετοί το χαρακτηρίζουν ως το επόμενο μεγάλο βήμα στα competitive shooters.

Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει ένα νέο studio με την ονομασία Mountaintop Studios που ιδρύθηκε το 2020 από τον Nate Mitchell, έναν από τους ιδρυτής της Oculus. Η ομάδα ανάπτυξης έχει διαφημίσει ήδη το παιχνίδι της online, αναφέροντας πως πρόκειται για τίτλο που θα προσφέρει έως και 10.000 ώρες δράσης και έχει επηρεαστεί από anime, manga και comics.




To studio κατάφερε να πάρει χρηματοδότηση 30 εκατομμυρίων δολαρίων και το Spectre θα είναι ένα 3v3 competitive shooter με ένα νέο χαρακτηριστικό. Αυτό ονομάζεται “Duality” και επιτρέπει στον παίκτη να ελέγχει δύο ήρωες στο game. Ο δεύτερος ονομάζεται Spectre και ο παίκτης θα μπορεί να ορίζει ένα σημείο όπου θα αναλαμβάνει τον έλεγχό του όταν και όποτε χρειάζεται.

Από τη στιγμή που θα γίνει spawn ο Spectre, ο παίκτης θα μπορεί να κινηθεί μεταξύ των δύο ηρώων που έχει στον έλεγχό του. Αυτή τη στιγμή το game βρίσκεται σε φάση τρίτου alpha playtest και τα πρώτα στοιχεία μιλούν για πολύ θετικές εντυπώσεις. Το gameplay θυμίζει αρκετά άλλα competitive shooters της αγοράς, όπως τα CS:GO και Valorant και θα έρχεται με 8 χαρακτήρες με ξεχωριστά abilities. To παιχνίδι δοκιμάζεται σε PC και προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει για κονσόλες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*