Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Speedrunner του Super Mario Bros. είναι πολύ κοντά στο να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ (video)

Οι speedrunners του Super Mario Bros. θα είναι σίγουρα πολύ απασχολημένοι το επόμενο διάστημα, καθώς ένα νέο ρεκόρ τους έφερε πιο κοντά στην τελειότητα που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μηχανικά μέσα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένας runner με την ονομασία Niftski έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με 4:54:631 στην κατηγορία any% του Super Mario Bros. κάτι που ήταν μόλις 22 frames μακριά από το ρεκόρ που έχει πραγματοποιηθεί με "βοηθητικά εργαλεία". Επιπλέον, ο Niftski ποστάρει χρόνους του και στην κατηγορία που δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε βοήθεια και εκεί το 2022 έκανε ρεκόρ με 5:02:785, το οποίο πριν λίγες ημέρες βελτίωσε, με χρόνο 5:02:685. Το πιο σημαντικό είναι πως με το νέο του ρεκόρ είναι μόλις 12 frames μακριά από τον καλύτερο χρόνο με τη χρήση βοηθητικών εργαλείων. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ και αναζητά σημεία από τα οποία θα μπορούσε να κόψει frames. Ήδη λέει πως έχει βρει τρία "εύκολα frames" στο πρώτο δωμάτιο.

Ο Niftski προσθέτει ότι ένας χρόνο "5:02.5xx" είναι δυνατός αν κάποιος εκτελέσει πολλαπλές φορές το fast acceleration trick στο τελευταίο επίπεδο του παιχνδιού και αν το πετ΄θχαινε θα σταματούσε. Ο καλύτερος χρόνος με βοηθητικά εργαλεία, 5:02:485 είναι λίγο πιο χαμηλά από τον στόχο του Niftski.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*