Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα τέλη του 2024 η κυκλοφορία του Aeterna Lucis (trailer)

H Aeternum Games ανακοίνωσε πως το side-scrolling action adventure Aeterna Lucis, το sequel του Aeterna Noctis, θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στα τέλη του 2024.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η Aeternum Game Studios, το Aeterna Lucis είναι ένα action adventure game βασισμένο στο fast-pace combat, το exploration και το engaging story. Το sequel του Aeterna Noctis ακολουθεί τα χνάρια του πρώτου παιχνιδιού και περιλαμβάνει ένα νέο πρωταγωνιστή και ένα τεράστιο διασυνδεδεμένο κόσμο. Μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού η Queen of Light πρέπει να σταματήσει την καταστρόφή της με το να αντιμετωπίσει τον Supreme God Chaos ενώ παράλληλα ψάχνει την τοποθεσία των παλιών τους εχθρών.


Δείτε παρακάτω το teaser trailer του παιχνιδιού:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*