Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Jedi: Survivor - Ο director Stig Asmussen αρνήθηκε να καθυστερήσει ξανά την κυκλοφορία του παιχνιδιού

*
Το Star Wars Jedi: Survivor αποτελεί μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες της χρονιάς, όχι ωστόσο για τους παίκτες για PC που αντιμετώπισαν πολλαπλά τεχνικά προβλήματα, δημιουργώντας για πολλούς το ερώτημα πως η Respawn Entertainment κυκλοφόρησε το παιχνίδι σε τέτοια κατάσταση.

Σύμφωνα με το Insider Gaming, η Respawn Entertainment είχε την επιλογή να καθυστερήσει εκ νέου την κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor, κάτι που ο game director, Stig Asmussen απέρριψε ως ενδεχόμενο. Σε συνέντευξη του στο IGN, τον περασμένο Μάρτιο ο Stig Asmussen είχε ερωτηθεί σχετικά με την απόφαση να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις 28 Απρίλιου, μετά από συνεχόμενες αναβολές.

Ο Stig Asmussen δήλωσε πως η ομάδα ανάπτυξης είχε λάβει ως ερώτημα πόσο χρόνο χρειάζονται ακόμα και απάντησαν πως θέλουν ακόμα έξι εβδομάδες, απαντώντας χαρακτηριστικά “ήταν ακριβώς 28 Απριλίου, δεν κάνω πλακά. Υπήρξε η πιθανότητα εάν θέλουμε να επεκτείνουμε τον χρόνο για την ανάπτυξη αλλά αρνηθήκαμε, μπορούμε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι σε έξι εβδομάδες.”


Ο Asmussen αναφέρει πως η Respawn Entertainment ερεύνησε σημαντικά την ημερομηνία κυκλοφορίας, έχοντας κατά νου και αλλά παιχνίδια όπως τα Redfall και The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και θεώρησε μαζί με την Electronic Arts πως ήταν μια ιδανική ευκαιρία.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η έκδοση του Star Wars Jedi: Survivor για PC, η Respawn Entertainment δήλωσε πως εξετάζει όλα τα προβλήματα που έχουν αναφέρει οι παίκτες και πως εργάζεται στις απαραίτητες διορθώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Respawn Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*