Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Outlaws: Δυσαρέσκεια και μουρμούρα για την τιμή της Ultimate Edition

*
Όπως γνωρίζουμε ήδη, το Star Wars Outlaws της Ubisoft θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου 2024, σε τρείς διαφορετικές εκδόσεις, τη Standard, τη Gold και την Ultimate. Η τελευταία είναι η πιο ακριβή απ' όλες και η τιμή της βρίσκεται στα €139,99, γεγονός που αποτελεί σημαντική αύξηση σε σχέση με προηγούμενους τίτλους της γαλλικής εταιρείας. H Standard που περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι έχει τιμή €79,99, ενώ η Gold, στην οποία προστίθενται το Season Pass και η δυνατότητα πρόσβασης τρεις ημέρες νωρίτερα, στοιχίζει €40 περισσότερα. Ουσιαστικά, για τα δύο story expansions που αναμένονται μετά το λανσάρισμα. Έπειτα, ακόμα €20 απαιτούνται για την Ultimate και τα έξτρα χρήματα αντιστοιχούν σε cosmetics και το ψηφιακό art book.

Είναι πολύ λογικό να έχει ξεκινήσει η μουρμούρα εκ μέρους των fans. Κάποιοι δεν γνωρίζουν ακριβώς τι αφορά του Season Pass και το μπερδεύουν με το Battle Pass των live service games. Εν τω μεταξύ, δεν έχει επιβεβαιωθεί ή ύπαρξη ή όχι microtransactions.


Στο Reddit, κάποιο το έχουν ρίξει στην πλάκα, λέγοντας ότι ετοιμάζονται για χρεοκοπία μετά την προπαραγγελία της Ultimate Edition και άλλοι αναφέρουν ότι δεν θα ξοδέψουν ούτε σεντ πριν το λανσάρισμα.

Σημειώνεται πάντως ότι υπάρχει και η επιλογή του Ubisoft+ που έρχεται πολύ πιο φτηνά για έναν μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*