Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Outlaws: Ο creative director του διαβεβαιώνει πως δεν θα είναι υπερβολικά μεγάλο σε διάρκεια

*
Πρόσφατα μάθαμε το μέγεθος των πλανητών του Star Wars Outlaws και τώρα, ο creative director του μιλά για τη διάρκεια που θα έχει το campaign του αναμενόμενου τίτλου. 

Ο Julian Gerighty ρωτήθηκε σχετικά με την άποψή του για τα υπερβολικά μεγάλα σε διάρκεια παιχνίδια, απατώντας πως πρόκειται για τίτλους που απαιτούν 200 ή 300 ώρες για να ολοκληρωθούν. Σχολίασε μάλιστα πως πρόκειται για τίτλους που δεν είναι εύκολο να τους χαρεί και να τους ολοκληρώσει πολύς κόσμος.

Σχετικά με το Star Wars Outlaws, ο Gerighty δήλωσε πως, στόχος της Ubisoft είναι η δημιουργία μιας πλούσιας περιπέτειας, που θα δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να την απολαύσει με τον δικό του ρυθμό. Στη συνέχεια διαβεβαίωσε πως δεν θα απαιτεί 200 ώρες για την ολοκλήρωσή του και πως η συνολική του διάρκεια θα είναι “πολύ διαχειρίσιμη”.


Το Star Wars Outlaws αναπτύσσεται από την Massive Entertainment και θα κυκλοφορήσει το 2024 από τη Ubisoft, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*