Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο online event του 2024

*
Όπως αναμενόταν και επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, η Sony ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο State of Play του 2024. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 23.59 ώρα Ελλάδος και για την ακρίβεια τη στιγμή που η μέρα αλλάζει απο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου σε Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, και θα μεταδοθεί από YouTube, Twitch και TikTok.

To πρώτο αυτό State of Play για φέτος έρχεται από την ιαπωνική εταιρεία σε μια στιγμή που η αγορά περιμένει τα επόμενα λανσαρίσματα από μεριάς της. Η διάρκειά του θα είναι 40 λεπτά και θα περιλαμβάνει σίγουρα αναφορές σε Stellar Blade και Rise of the Ronin, αλλά και συνολικά 15 παιχνίδια που έρχονται σε PS5 και PSVR2 το 2024 κι έπειτα.


Η ανακοίνωση για το State of Play δεν λέει και ιδιαίτερα πολλά, αφού με ένα εικαστικό απλά αποκαλύφθηκε η ημερομηνία και η ώρα της προβολής της εκδήλωσης.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν στο event θα παρουσιαστούν όλα αυτά που έχουν διαρρεύσει από insiders τις τελευταίες ώρες και συγκεκριμένα τουλάχιστον 7 τίτλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*