Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην αντεπίθεση η Microsoft για την καταγγελία της FTC σχετικά με τις απολύσεις στην Activision Blizzard

*
Η Microsoft απάντησε στην καταγγελία που έκανε η FTC σχετικά με τις απολύσεις στην Activision Blizzard. Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της Microsoft υποστηρίζουν ότι η Activision Blizzard είχε προγραμματίσει να προβεί σε μεγάλης κλίμακας απολύσεις, ακόμα και αν δεν προχωρούσε η εξαγορά, σημειώνοντας τις απολύσεις που γίνονται στο σύνολο της βιομηχανίας.

"Ακολουθώντας τις ευρύτερες τάσεις στη βιομηχανία video games, η Activision σχεδίαζε ήδη να καταργήσει έναν σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας, ενώ εξακολουθούσε να λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία. Επομένως, η πρόσφατη ανακοίνωση δεν μπορεί να αποδοθεί πλήρως στη συγχώνευση", δήλωσαν οι δικηγόροι της Microsoft.


Με ξεχωρίστή ανακοίνωση, εκπρόσωπος της Microsoft πρόσθεσε:

"Συνεχίζοντας την αντίθεσή της στη συμφωνία, η FTC αγνοεί την πραγματικότητα ότι η ίδια η συμφωνία έχει αλλάξει ουσιαστικά".

"Από τη στιγμή που η FTC έχασε στο δικαστήριο τον περασμένο Ιούλιο, η Microsoft ζήτησε από την αρχή ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου να αναδιαρθρώσει την εξαγορά παγκοσμίως και επομένως δεν απέκτησε τα δικαιώματα cloud streaming για τα παιχνίδια της Activision Blizzard στις Ηνωμένες Πολιτείες".

"Επιπλέον, η Sony και η Microsoft υπέγραψαν μια δεσμευτική συμφωνία για να διατηρήσουν το Call of Duty στο PlayStation με ακόμη καλύτερους όρους από αυτούς που είχε η Sony πριν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*