Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην E3 2023 θα παρουσιάσει η PlatinumGames το Project GG (trailer)

Εκπρόσωποι της PlatinumGames έδωσαν συνέντευξη στο Famitsu και, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκε το ζήτημα του Project GG.

Το Project GG ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 ως ένα καινούργιο action game με πρωταγωνιστή έναν γιγαντιαίο ήρωα. Πρόκειται για το κλείσιμο της τριλογίας με σούπερ ήρωες του director Hideki Kamiya, που ξεκίνησε με το Viewtiful Joe το 2003 και συνέχισε με το The Wonderful 101 το 2013. Το μόνο δείγμα που έχουμε μέχρι στιγμής από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το teaser trailer που κυκλοφόρησε με την ανακοίνωσή του.



Όταν λοιπόν η συζήτηση έφτασε στο Project GG, ο Kamiya (αντιπρόεδρος της PlatinumGames) σχολίασε πως η δημιουργία του νέου τίτλου οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον Atsushi Inaba (president και CEO της εταιρείας). Η φιλοδοξίες του δεύτερου είναι αυτές που έχουν οδηγήσει το Project GG στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, με τον Kamiya να σημειώνει πως το μέγεθος του τίτλου είναι εντυπωσιακά μεγάλο. Σημείωσε δε πως το παιχνίδι θα συνεχίσει τη χρήση ενός βασικού gameplay mechanic, όμως δε θα είναι αποκλειστικά action.

Ο Takao Yamane (vice president και CBO της Platinum) ερωτήθηκε σχετικά με το πότε θα έχουμε νέες πληροφορίες για το Project GG, περισσότερο μάλιστα υπό τη μορφή κανονικής παρουσίασης. Ως απάντηση ο Yamane δήλωσε πως αυτό θα συμβεί τον Ιούνιο του 2023 στο Los Angeles, εννοώντας την επόμενη φυσική διοργάνωση της E3.

Ξέρουμε λοιπόν ακριβώς πόση υπομονή χρειάζεται μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του Project GG. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*