Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 11 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Tactics Ogre: Reborn για κονσόλες και PC (trailer)

Η Square Enix ανακοίνωσε πως το tactical rpg, Tactics Ogre: Reborn θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το Tactics Ogre: Reborn είναι η επανέκδοση του remake της σειράς, Tactics Ogre: Let Us Cling Together που κυκλοφόρησε το 2010 προσφέροντας αναβαθμισμένα γραφικά, ήχο και αλλαγές στο game design, μένοντας πιστό στις ρίζες του. Το Tactics Ogre: Let Us Cling Together αποτελεί το αρχικό remake για το ομώνυμο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1995 για το Super Nintendo Entertainment System.

Το Tactics Ogre: Reborn θα είναι διαθέσιμο σε φυσική και ψηφιακή έκδοση για τα PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch, ενώ μονό ψηφιακά για το Steam. Μια με την απλή έκδοση, θα είναι διαθέσιμη και μια Digital Premium Edition που συμπεριλαμβάνει και το soundtrack του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*