Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το Animal Well (trailer)

To side-scrolling puzzle platformer Metroidvania game Animal Well θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 9 Μαΐου 2024. Όπως ανακοίνωσαν η BIGMODE και η Shared Memory , η τιμή του θα είναι €24,50.

"Ξεκίνησα την ανάπτυξη του Animal Well πριν από επτά χρόνια και πέρασα τα περισσότερα βράδια και τα Σαββατοκύριακά μου από τότε δουλεύοντας πάνω σε αυτό", είπε ο solo developer, Billy Basso. "Έφυγα από τη δουλειά μου πριν από περίπου δύο χρόνια για να τελειώσω το παιχνίδι και δεν μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για το πώς εξελίχθηκε. Αυτό ήταν το πάθος μου εδώ και πολύ καιρό και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους το μοιράζομαι με τον κόσμο".


Καλείστε να εξερευνήστε έναν πυκνό, αλληλένδετο λαβύρινθο και ανακαλύψτε τα πολλά μυστικά του. Επίσης, θα συλλέξτε αντικείμενα για να χειριστείτε το περιβάλλον με εκπληκτικούς και ουσιαστικούς τρόπους. Θα συναντήστε πλάσματα τόσο όμορφα όσο και τρομακτικά, καθώς προσπαθείτε να επιβιώσετε από αυτό που κρύβεται στο σκοτάδι. Υπάρχουν περισσότερα από αυτά που βλέπετε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*