Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streamer του Twitch ολοκλήρωσε το Metal Gear Solid 2 με την χρήση dance pad

*
Συνεχίζουν τα εντυπωσιακά κατορθώματα των streamer του Twitch, καθώς μια streamer της πλατφόρμας ολοκλήρωσε το Metal Gear Solid 2 με την χρήση ενός dance pad.

H RealKittyRawr κατάφερε να ολοκληρώσει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, στο επίπεδο δυσκολίας normal, μέσα σε εννέα ώρες, χρησιμοποιώντας ένα dance pad του PlayStation 3. Για την KittyRawr, το κατόρθωμα της δεν αποτελεί μια έκπληξη, καθώς στο παρελθόν έχει ολοκληρώσει το πρώτο Metal Gear Solid και παιχνίδια της σειράς Resident evil με τον ίδιο τρόπο.

Η streamer γιόρτασε το γεγονός, ενώ παράλληλα έχει ως πλάνο να ολοκληρώσει το Metal Gear Solid 3. Μαζί με το dance pad, η KittyRawr επιχειρεί και διάφορα speedruns από παιχνίδια, έχοντας στην λίστα για μελλοντικά speedruns τα Bayonetta 3, Persona 3 PSP, Dead Space Remake, τα Castlevania του Nintendo DS, καθώς και το Silent Hill 3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*