Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Super Mario 64: Μοναδικό επίτευγμα από speedrunner 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τίτλου (video)

Speedrunner του Super Mario 64 μπόρεσε να "αποκτήσει" το πλέον δύσκολο 1-Up δίχως ο Mario να πέσει στο κενό. Για το συγκεκριμένο επίτευγμα χρειάστηκαν 27 χρόνια, από τότε δηλαδή που λανσαρίστηκε το παιχνίδι. Ο YouTuber PaLiX _ ανάρτησε ένα video με τη στιγμή που κάνει δικό του το πολυπόθητο 1-Up που βρίσκεται στο Cool, Cool Mountain. Ως τώρα, ναι μεν υπήρχε ένας τρόπος να αποκτήσει κάποιος το εν λόγω power up, όχι όμως χωρίς την απώλεια ζωής.

Σε περίπτωση που έχετε την απαραίτητη υπομονή να αντέξετε το επί 1,5 ώρα wall jumping θα παρουσιαστεί ένα glitch, που θα επιτρέψει στον Mario να έρθει στην τέλεια θέση για να αρπάξει του 1-Up. Όπως σημειώνει ο δημιουργός, για το speedrung χρειάστηκε κάποιο "εργαλείο", δίχως να διευκρινίζει περί τίνος πρόκειται.


Όπως και να 'χει, αυτό που κατάφερε ο PaLiX _ είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*