Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλογή Tomb Raider για το Nintendo Switch αποκάλυψε το ESRB

*
Το ESRB αποκάλυψε μια νέα συλλογή Tomb Raider για το Nintendo Switch. Δεν αναφέρεται ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνει, όμως το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για το Guardian of Light και το Temple of Osiris, δύο spin-offs που επρόκειτο να γίνουν διαθέσιμα μέσω του eShop τςη κονσόλας στα τέλη του περασμένου έτους, όμως η κυκλοφορία τους αναβλήθηκε.

"Είναι μια συλλογή από δύο παιχνίδια δράσης-περιπέτειας στα οποία οι παίκτες βοηθούν τη Lara Croft και τους συμμάχους της να αναζητήσουν τεχνουργήματα, ώστε να εμποδίσουν τους αρχαίους θεούς να καταστρέψουν τον κόσμο", αναφέρει η περιγραφή του ESRB.


"Oι παίκτες διασχίζουν ερείπια στη ζούγκλα και αρχαίους ναούς, λύνουν παζλ και πολεμούν ορδές εχθρικών πλασμάτων (π.χ. δεινόσαυρους, γιγάντιους σκαραβαίους, πέτρινους δαίμονες)".

Οπλισμένοι με "δόρατα, πιστόλια, πολυβόλα και τουφέκια", οι παίκτες πρέπει να νικήσουν τις "εχθρικές δυνάμεις σε μάχες με γρήγορο ρυθμό".

Επειδή οι μάχες "συνοδεύονται από ρεαλιστικά πυρά, μεγάλες εκρήξεις και εφέ που κάνουν την οθόνη να τρέμει" και "μερικά πλάσματα διαλύονται σε κομμάτια και/ ή εκπέμπουν πιτσιλιές κίτρινου υγρού όταν χτυπηθούν" - μαζί με λίγο "κόκκινο αίμα" και "υπάρχει ήπιο υβρεολόγιο" – το παιχνίδι έχει βαθμονομηθεί με την κατηγορία "Teen" στις ΗΠΑ, δηλαδή είναι κατάλληλο για εφήβους και άνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*