Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλογική μήνυση εναντίον του Logan Paul σχετικά με το σκάνδαλο του CryptoZoo

*
Σε νομικούς μπελάδες βρίσκεται ο γνωστός influencer Logan Paul, καθώς κατηγορείται για απατή από τους χρήστες του NFT game του, CryptoZoo που προχωρήσαν σε συλλογική μήνυση.

Το CryptoZoo παρουσιάστηκε ως ένα εναλλακτικό παιχνίδι Pokemon, από τον Logan Paul με τους χρήστες να συλλέγουν διάφορα ζώα ως NFTs και στην συνέχεια να τα εξελίσσουν, αποκτώντας έτσι ένα χρηματικό κέρδος. Δυστυχώς, όπως διάφορα NFT projects, έτσι και το CryptoZoo αποδείχτηκε απατή, με τον YouTuber Stephen “Coffeezilla” Findeisen να αποκαλύπτει την κατάσταση των πράγματων, που είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες να χάσουν τα χρήματα τους.

Ο Logan Paul, μετά την διαμάχη που ξέσπασε με τον Coffeezilla, ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει τους χρήστες του παιχνιδιού μέσω loyalty program, ωστόσο φαίνεται πως δεν έπεισε, με την υπόθεση να προχωρά σε νομικό επίπεδο. Τις πληροφορίες για την συλλογική μήνυση αποκάλυψε ο Coffeezilla, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέροντας πως μαζί με τον Logan Paul κατηγορούνται και άλλα μέλη που συσχετίζονται με το project.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*