Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία EA Sports και Pepsi για in-game δώρα στο EA Sports FC 24 (video)

*
EA Sports και Pepsi ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για το EA Sports FC 24 και μία σειρά από in-game αντικείμενα που έρχονται για τους καταναλωτές που θα αγοράσουν κάποιο αναψυκτικό. Η καμπάνια έχει τίτλο “Thirsty For More” και πρωταγωνιστές του Vini Jr, Leah Williamson και Son Heung-Min. Θα καλύπτει 20 αγορές του πλανήτη, όπου και θα πωλούνται συγκεκριμένα συλλεκτικά κουτάκια και μπουκάλια με την ανάλογη αναφορά στο εξωτερικό τμήμα. Η Pepsi αναφέρει πως τα δώρα που θα προσφέρονται θα είναι kits, σχέδια γηπέδων και TIFOs, καθώς και ένα μη-ανταλλάξιμο gold αντικείμενο για Ultimate Team 75+. Τα αντικείμενα γίνονται redeem τόσο στην έκδοση του τίτλου για PC, όσο και για κονσόλες.

Δωρεάν πίτσα για όλους σήμερα το απόγευμα για 2 ώρες!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*