Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζονται οι απολύσεις στην Ubisoft

*
Η Ubisoft συνεχίζει τις απολύσεις προσωπικού και τον… εξορθολογισμό του λειτουργικού της κόστους. Η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε πως άλλοι 45 εργαζόμενοί της θα δουν την πόρτα της εξόδου και η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις πρόσφατες απολύσεις 124 εργαζομένων τον περσινό Νοέμβριο.

Οι 45 εργαζόμενοι αυτοί εργάζονται στον τομέα του Global Publishing και των περιοχών της Ασίας. Μιλώντας στο GameSpot, εκπρόσωπος της Ubisoft δήλωσε πως: «τους τελευταίους μήνες κάθε ομάδα εντός του οργανισμού αναζητά τρόπους να εξορθολογίσει τα λειτουργικά κόστη και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του, έτσι ώστε να είναι σε καλύτερη θέση μακροπρόθεσμα.


Έτσι, ανακοινώσαμε κάποια ακόμη πλάνα αναδιοργάνωσης στον τομέα του Global Publishing και της δομής APAC που θα επηρεάσουν 45 θέσεις εργασίας. Οι αποφάσεις αυτές δεν λήφθηκαν ελαφρά την καρδία και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους επηρεάζονται από αυτές.

Θέλουμε να τους εκφράσουμε και την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας για όσα έχουν προσφέρει στην εταιρεία». Εκτιμάται πως πάνω από 10.500 εργαζόμενοι στην αγορά του gaming έχασαν τη δουλειά τους πέρσι και μέσα σε μόλις 3 μήνες του 2024, σε αυτούς έχουν προστεθεί και άλλοι 8.000! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*