Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα, παιχνίδια του PC Game Pass στο GeForce Now της Nvidia

*
Η Microsoft φέρνει το PC Game Pass στο GeForce Now της Nvidia, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο ενημέρωσης των ΜΜΕ στο Los Angeles. Η Sarah Bond, επικεφαλής του τμήμα εμπειριών του Xbox, ανέφερε πως ο κατάλογος των τίτλων θα υποστηρίζεται από την γνωστή υπηρεσία streaming, κάτι που θα φέρει αυτά τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε συσκευή την υποστηρίζει, όπως PCs, MacBooks, Chromebooks, smart TVs και άλλες. Πάντως διασαφηνίζεται πως αυτή η νέα συνθήκη δεν θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια του PC Game Pass και μένει πλέον να δούμε πότε θα αρχίσει αυτή η σημαντική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. H ανακοίνωση για αυτό το deal είχε γίνει τον Φεβρουάριο και στο πλαίσιο των ενεργειών που έκανε το Xbox για να πάρει τις σχετικές άδειες για την εξαγορά της Activision Blizzard από όλες τις επιτροπές ανταγωνισμού και φαίνεται πως ίσως έχουμε σύντομα νεότερα για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*